Bilete online la Castelul Corvinilor

Începând de astăzi, 20 august 2021, vizitatorii Castelului Corvinilor își pot achiziționa biletele de acces și online.
Biletele se pot cumpăra accesând adresa easy2visit.com/ro/castelul-corvi­nilor. Tarifelor de acces stabilite prin hotărea de consiliu local li se adaugă comisionul intermediarului. Astfel, un bilet de acces pentru adulți costă 38,5 de lei, pentru elevi și studenți, biletul este 7,7 lei, iar pentru pensionari, 18,7 lei.
Dacă se optează pentru achiziționarea online a biletului, există prioritate de ac­ces. Cu biletul electronic sau tipărit la im­primantă, turiștii se pot prezenta direct la turnicheții de acces de la capătul podului și pot intra în Castel fără a mai sta la coadă.
„Digitalizarea administrației este un subiect «fierbinte» în toată țara, iar noi ținem cont de direcția către care se în­dreaptă administrațiile moderne. Ne do­ream de multă vreme introducerea bile­te­lor online pentru castel și iată că am reușit implementarea acestui sistem la cel mai important monument medieval din vestul țării! Începând de mâine, turiștii nu mai trebuie să stea la coadă, cei care cumpără biletele online pot merge direct la tur­nicheți și vor putea intra imediat în castel”, spune Dan Bobouțanu, primarul muni­cipiului Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.