Actualitate

Bilete cu preţ redus, la patinoar, pentru elevi

Sorina Popa

Primăria municipiului Deva oferă tuturor elevilor care vor să intre pe patinoarul care funcţionează de ieri la poalele Cetăţii, posibilitatea de a plăti biletul cu preţ redus.

Înscrierea se face la şcoală

Astfel, conform HCL 342/2010, şcolarii şi preşcolarii care frecventează cursurile în unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Deva pot beneficia de un preţ redus la patinoar. Preţul unui bilet este de 8 lei /oră, iar copilul va plăti doar 3 lei. Diferenţa de preţ este asigurată din bugetul local al municipiului Deva, până la 10 intrări pe lună. Tichetele eliberate de primărie sunt distribuite elevilor şi preşcolarilor prin unităţile de învăţământ, în baza unor tabele nominale cu elevii sau preşcolarii care doresc să beneficieze de această reducere.

Transport gratuit

Copiii din Deva trebuie să ia legătura cu educatorii, învăţătorii sau diriginţii, pentru a se înscrie pe listele în baza cărora pot intra, ulterior, în posesia tichetelor care le vor asigura 10 intrări cu preţ redus pe lună. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Deva, până în prezent, din 12 şcoli din municipiu, doar şase au trimis tabele nominale ca să obţină pentru elevii lor tichetele respective.

Patinoarul este deschis zilnic de la ora 10.00 până la ora 22.00. De asemenea, începând cu data de 16 decembrie, în fiecare zi, între orele 18 şi 21.30, locuitorii Devei pot circula gratuit spre şi dinspre Târgul de iarnă organizat în Piaţa Telecabinei. Primăria municipiului Deva pune la dispoziţie două microbuze, care vor circula, din jumătate în jumătate de oră, pe ruta: Piaţa Cetăţii-Piaţa Centrală- Poşta Veche-Spital-Oituz-Zona Liceelor-Uzo Balkan-Orizont -Trident-Bălcescu-Mioriţa-Piaţa Centrală- Piaţa Cetăţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura