Actualitate

Big Brother la proba practică pentru permisul auto în judeţ

De câteva zile, la noi în judeţ, proba practică pentru obţinerea permisului auto se înregistrează audio-video, direct din maşina cu care este susţinut examenul.
Potrivit reprezentantului Prefecturii judeţului Hunedoara, sistemele care stochează imaginile cu sunet au fost implementate din 13 iulie 2017. Înregistrările vor fi păstrate timp de şase luni şi constituie probe în instanţă în cazul în care candidatul contestă rezultatul examenului. Sistemele tehnice de monitorizare sunt folosite pe toate tipurile de autovehicule, implicit pentru obţinerea tuturor categoriilor de conducător auto, mai puţin pentru mopede şi motociclete, a precizat reprezentantul Prefecturii.
Sistemul tehnic de monitorizare se instalează, într-un punct fix, în autovehiculul pe care este afişată vizibil menţiunea „EXAMEN” şi se orientează paralel cu partea carosabilă. Astfel încât camerele să surprindă traficul pe direcţia de deplasare a autovehiculului, arătau cei de la Direcţia Regim Permise şi Înmatricularea Vehiculelor la momentul lansării programului de supraveghere. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura