Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

24 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Educatie si cultura

Magdalena Șerban

Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva vă recomandă să descifrați tainele cărții Timeline. O călătorie prin istoria lumii, de Peter Goes, apărută la Editura Humanitas, București, 2017.

Constituie o panoramă splendidă pentru cei mici și cei mari, ajutându-i să privească în trecut și să descopere istoria lumii de la Big Bang până în zilele noastre, într-o serie de desene minunate ce trec de la dinozauri la aventura spațială, de la egipteni și romani la huni și vikingi, de la cavalerii medievali până la marii exploratori. Cititorii vor afla, de asemenea, o mulțime de informații interesante despre marii războinici și artiștii celebri, gânditorii greci, apariția scrisului, dinastiile Chinei antice, Vestul Sălbatic, războaiele mondiale, epoca Flower Power și multe altele. ,,Din colecția Humanitas Junior mai puteți găsi la Biblioteca Județeană Ovid Densusianu Hunedoara-Deva: Hărți, Animalium, Historium, Dinosaurium”, spune bibliotecara Diana Trif.

 

https://www.facebook.com/bibliotecadeva

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe

Cetate Deva a pierdut la Alba Iulia

Echipa de fotbal Cetate Deva a pierdut la Alba Iulia, la primul joc cu Romulus Gabor pe bancă, şi îşi...

CS Hunedoara, victorie cu CSM Reşiţa

Echipa hunedoreană din Liga a III-a a obţinut sâmbătă o victorie pe teren propriu cu o formaţie redutabilă, pretendentă la...

Închide