Educatie si cultura

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban

 

Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în această săptămână este cartea Zi de zi erou. Maifestul, de Robin Sharma, apărută la Editura Act și Politon, București, 2022.

 

Ideea cărții a fost inspirată de însăși povestea de viață a lui Robin Sharma, care, la începutul carierei sale, deși era un avocat de succes, deși câștiga bine și întrunea teoretic toate condițiile pentru a se considera un om de succes, se simțea gol pe dinăuntru, nesatisfăcut din punct de vedere creativ și nu mai reușea să se regăsească. Prin urmare, a început o campanie de dezvoltare personală amplă, de vindecare emoțională profundă și de progres spiritual intens. Campania a dat rezultatele scontate în cazul lui, de aceea, Sharma este absolut convins de faptul că oricine este capabil să facă schimbări radicale în viața sa pentru a trăi așa cum își dorește cu adevărat.

 

Despre autor

Robin Sharma este un umanist respectat la nivel mondial care, de peste un sfert de secol își dedică activitatea ajutării ființelor umane să își descopere harul și magia personală cu scopul de a trăi viața pe care și-o doresc. Considerat a fi unul dintre cei mai buni experți în leadership și măiestrie personală din lume, Robin Sharma are o clientelă selectă alcătuită din miliardari celebri, sportivi profesioniști emblematici și numeroase companii care figurează în topul Fortune 100. Bestsellerele autorului, printre care se numără: Clubul 5 a.m, Ghidul măreției  (ambele apărute la editura ACT și Politon), Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul și Lider fără funcție s-au vândut în milioane de exemplare și au fost traduse în peste 92 de limbi și dialecte, ceea ce face ca Robin Sharma să se numere astăzi printre cei mai citiți scriitori în viață.

 

https://www.facebook.com/bibliotecadeva/

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura