Bianca Andreescu nu merge la Jocurile Olimpice

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu nu va participa la turneul de tenis al Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo „din cauza tuturor provocărilor ge­ne­rate de pandemie”, după cum a anunţat pe contul său de Instagram.
„În adâncul inimii mele ştiu că este cea mai bună decizie”, a adăugat Andreescu, 21 de ani, care a produs surpriza la US Open 2019, unde a reuşit să câştige trofeul.
Bianca Andreescu şi-a adăugat astfel nu­mele pe lista jucătoarelor şi jucătorilor de top care nu vor fi prezenţi la JO 2020, pe care figurează, între alţii, Simona Halep, Se­rena Williams, Rafael Nadal şi Dominic Thiem.
Sârbul Novak Djokovic, liderul clasa­men­tului ATP, a declarat la rândul său, după victoria obţinută duminică la Wimbledon, că şansele de a participa la Jocurile de la Tokyo “sunt de 50 la sută”, din cauza res­tricţiilor impuse de organizatori pentru com­baterea Covid-19.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Satul olimpic şi-a deschis porţile

Satul Olimpic de la Tokyo şi-a deschis în mod oficial porţile, cu 10 zile înaintea de star­tul competiţiei, dar spre

Reuniunea fotbaliştilor de la CSM Deva

Luni s-a consumat reuniunea lotului echi­pei de fotbal CSM Deva, reuniune re­pro­gramată, ca urmare a faptului că oricum vacanţa de

Boxerii români, 6 medalii la Europenele de juniori

România a cucerit şase medalii, dintre care una de aur, două de argint şi trei de bronz, la Campionatul European

Închide