Politica si administratie

Ben-Oni Ardelean crede în dorinta de schimbare a hunedorenilor

05-benoni-ardelean-2

Nicolle Ebner

Liberalii hunedoreni speră ca odată cu afişarea rezultatelor scrutinului din 7 iunie, să aibă, pentru prima dată, un reprezentant în Parlamentul European (PE).

Votul hunedorenilor l-au propulsat pe un loc eligibil
Valoarea şi meritele lui Ben-Oni Ardelean (foto), candidatul PNL Hunedoara pentru Parlamentul European au fost recunoscute în primul rând de hunedoreni, tânărul politician de factură modernă ratând “la mustaţă” accederea în Senatul României, clasându-se pe locul doi, în colegiul 2 (Brad-Orăştie-Valea Mureşului), după pesedistul Adrian Păunescu, la o diferenţă de câteva sute de voturi. Încurajat de votul hunedorenilor, care au demonstrat clar că vor reformarea clasei politice, Ben-Oni Ardelean s-a lansat şi în lupta pentru Parlamentul European, mult mai dură. Calităţile şi recomandările venite din partea alegătorilor şi ale colegilor de partid l-au propulsat pe politicianul hunedorean pe locul şase din lista naţională a PNL pentru PE, poziţie considerată eligibilă.
Exemplu de bună practică
“Sunt onorat să fiu reprezentantul PNL Hunedoara pe locul şase la nivel naţional, şi cred că este o poziţie pe care noi, ca şi judeţ, trebuie să o fructificăm, deoarece suntem doar doi candidaţi cu şanse reale de a ajunge în PE. Eu, şi candidatul UDMR. Celelalte formaţiuni politice, PSD, PC şi PDL au candidaţi pe locuri neeligibile, 28 sau 29, sau susţin candidaţii din Bucureşti. Din poziţia de europarlamentar voi putea face extrem de mult pentru judeţ. Mă obligă modul onorant în care mă primesc hunedorenii şi voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a nu-i dezamăgi pe cei care au încredere în mine, ci dimpotrivă, să onorez această cinste care mi se oferă”, declară Ben-Oni Ardelean. 
Nu renunţă la reforma morală a clasei politice
Liberalul nu renunţă la proiectul demarat încă de anul trecut, cel de reformare morală a clasei politice din România, iar reforma a început-o chiar cu el, adică el a dat dovadă primul, de bună practică. “Cred că am demonstrat lucrul acesta în campania pentru Parlamentul Românei din toamna anului trecut, prin luările de poziţii şi modul în care s-a derulat. Voi continua să lupt pentru reforma clasei politice, pentru că în politica românească este nevoie de modele de bună practică. Cu toţii trebuie să înţelegem faptul că, din clasa politică românească şi din structurile decizionale, indiferent de nivel, trebuie eliminat acest tip de politică balcanică şi atins, în sfârşit, un nivel european, modern, în care bătălia nu este exactă pe atacuri la persoană sau minciuni, ci pe argumente logice, coerente şi raţionale”, mai spune candidatul PNL Hunedoara, la Parlamentul European.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura