Politica si administratie

BEJ Hunedoara, întrunit de urgenţã

  Nicolle Ebner

 În după amiaza zilei de vineri, 11 decembrie, BEJ Hunedoara s-a întrunit în regim de urgenţă, pentru a pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale de reexaminare şi renumărare a buletinelor de vot nule.

Peste 2.800 de voturi nule, trimise la BEC
În urma deciziei Curţii Constituţionale de reexaminare şi renumărare a buletinelor de vot nule, BEC a stabilit ca fiecare BEJ să preia buletinele de vot nule de la tribunale şi să le transporte la BEC, transportul fiind însoţit de cel puţin un membru al BEJ şi pază înarmată. Înainte de a fi trimise la BEC, cele 2.807 de voturi nule din judeţul Hunedoara au fost introduse în plicuri, pe secţii de votare, iar pe fiecare plic sau dosar a fost menţionat numărul secţiei de votare şi numărul buletinelor de vot nule. PSD a depus la Curtea Constituţională o cerere de anulare a turului doi al prezidenţialelor, numai că magistraţii Curţii Constituţionale a României au decis ca BEC să renumere toate voturile nule, operaţiunea urmând să fie încheiată astăzi, 14 decembrie, ora 15.00. Sâmbătă, 12 decembrie, PSD a declarat că nu a reclamat reexaminarea şi renumărarea voturilor nule, ci a cerut compararea tuturor CNP-urilor din secţiile speciale şi obişnuite din ţară şi străinătate, compararea numărului de voturi cu numărul de declaraţii pe propria răspundere, iar declaraţiile să fie expertizate inclusiv grafologic.
Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, este convins că răsturnarea de situaţie în cazul lui Mircea Geoană, care a fost preşedintele României doar două ore, este urmare a fraudării alegerilor. Primele probe adunate de PSD Hunedoara în susţinerea afirmaţiilor făcute de liderul social-democraţilor hunedoreni demonstrează clar că, la secţiile speciale din Deva şi Cârjiţi, 43 de persoane au votat cu acte de identitate false.

One thought on “BEJ Hunedoara, întrunit de urgenţã

  • sa ceara numararea stampilelor cu care s a votat
    sa se verifice cu care mana s a votat, dreapta sau stanga.
    sa verifice buletinele de vot care nu au fost utilizate poate asa iasa si prostanacul presedinte
    sa verifice si unde erau reprezentanti monstruoasei coaliti cand s a votat si cand s au numarat voturile

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura