Beat la volan şi fără permis

Un bărbat de 45 de ani, din Lupeni, este cercetat penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere. Mai mult, individul era şi băut bine şi a refuzat să-i fie stabilită alcoolemia pe baza probelor de sânge.
”În data de 31.10.2017, în jurul orei 23:00, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Lupeni, care conducea un autoturism pe Aleea Liliacului, din municipiul Lupeni. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, au spun poliţiştii hunedoreni. Individul riscă închisoare pentru că a condus băut şi fără permis, dar şi pentru refuzul de a i se preleva probe pentru alcool. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turist salvat în munte de salvamontişti

O scurtă drumeţie în Retezat îl putea costa viaţa pe un bărbat de 37 de ani. Acesta nu era echipat...

Bulina neagră, 2.11.2017

Cătălin Cosmin Căldărar, bărbat din Valea Jiului Pentru că a fost arestat şi trimis în judecată, după ce, împreună cu

Bulina albă, 2.11.2017

Călin Marian, directorul Direcţiei pentru Agricultură a judeţului Hunedoara Pentru că se preocupă permanent de promovarea produselor agricole autohtone şi

Închide