Beat criţă, şi-a bătut părinţii, apoi a plecat cu tractorul la plimbare

Cei doi bătrâni şi-au iertat fiul şi n-au mai depus plângere. Individul nu scapă însă de răspunderea penală, pentru că a fost prins conducând un tractor deşi nu are permis de conducere. În plus era şi beat criţă.
„Poliţiştii au oprit pe DC86 un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Sar­mi­ze­getusa, care conducea un tractor ce nu avea aplicate plăcuţe de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu de­ţine permis de conducere, iar tractorul pe care îl conducea nu era înmatriculat în cir­cu­laţie. De asemenea, în urma testării, apa­ratul etilotest a indicat o valoare de 1,74 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Din veri­fi­cările efectuate, poliţiştii au mai constatat că bărbatul, aflându-se sub influenţa bău­turilor alcoolice, şi-a agresat părinţii, care nu au dorit să depună plângere scrisă, după care a plecat cu tractorul de acasă”, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul este cercetat penal pentru co­mi­terea infracţiunilor de conducere a unui au­to­vehicul fără a poseda permis de con­du­cere, conducere sub influenţa băuturilor al­coolice, conducere a unui autovehicul neîn­ma­triculat pe drumul public şi violenţă în familie. Dat fiind faptul că reprezintă cu ade­vărat un pericol social, poliţiştii l-au re­ţinut pentru 24 de ore şi l-au dus în Centru de Deţinere şi Arest Preventiv Deva. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare