Beat criţã, s-a urcat în vârful stâlpului

24 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 X 2 protest petrosani bulina neagra (2)

Dana Istudor

Un bărbat de 49 de ani din municipiul Petroşani s-a urcat sâmbătă seara pe un stâlp metalic de 30 de metri, aflat în centrul localităţii, fără a avea motive de protest.

Recidivist al protestelor la înălţime
Dorel Zoltan este cunoscut de către pompieri şi poliţişti, deoarece a fost autorul mai multor asemenea proteste, ultimul având loc pe acelaşi stâlp, în urmă cu circa doi ani. Sâmbătă seara a stat căţărat pe construcţia metalică mai bine de patru ore şi nu a fost convins să coboare, decât după ce la el au venit poliţiştii şi presa.

De vină-i doar alcoolul
Protestatarul nu avea nici o revendicare concretă şi consumase băuturi alcoolice, iar acesta pare să fi fost motivul pentru care a făcut scandal. Pentru că suferă de afecţiuni psihice, bărbatul va scăpa nepedepsit, în ciuda faptului că a alertat nejustificat echipe importante de pompieri şi poliţişti.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Atenţie la cecurile fără acoperire

Mircea H. din Brad şi Hendrikus V.Z. din localitatea Dăeşti, judeţul Vâlcea, sunt cercetaţi, în stare de libertate, pentru că...

Cetate Deva, „vedetă” la Reşiţa

Handbalistele echipei Cetate au fost starurile turneului de jocuri amicale desfăşurat la finalul săptămânii la Reşiţa. Gruparea pregătită de Dumitru...

Jaf armat la benzinãria din Dobra

De trei zile, zeci de persoane îl caută pe autorul jafului de la staţia de carburanţi Petrom, din comuna Dobra....

Închide