Actualitate

BCR Asigurări a lansat produsul CASCO PLUS

BCR Asigurări Vienna Insurance Group a lansat, ieri, noul produs de asigurare auto, denumit „CASCO PLUS”. Produsul oferit este o premieră pentru România.
Directorul Sucursalei Hunedoara a BCR Asigurări, Teodor Negruţ (foto), ne-a oferit amănunte despre acest nou produs.

– Care este noutatea acestui produs CASCO PLUS, lansat de BCR Asigurări Vienna Insurance Group?
– Noutatea acestui produs este Planul de Asistenţă Rutieră. În plus, acest produs vă oferă protecţia multiplă (3 în 1) CASCO, Accidente Persoane, Asistenţă Rutieră.
– Cui se adresează acest produs?
– CASCO PLUS este un produs destinat persoanelor fizice  şi persoanelor asimilate acestora (persoane fizice autorizate), ce doresc să beneficieze de un PLUS în asigurarea autoturismelor (inclusiv de teren) şi de uşurinţă în determinarea planurilor de protecţie. Poliţa CASCO PLUS cuprinde Secţiuni şi planuri de acoperire prestabilite, asigurarea persoanelor aflate în autoturism şi asistenţă rutieră 24/7/365 de zile pe an.
– Care sunt avantajele produsului nou lansat?
– Protecţie în limita a 10 la sută din suma asigurată pentru: transportul autoturismului asigurat avariat (cu excepţia Secţiunii III – Asistenţă Rutieră.
– înlocuirea setului de închidere (butuci, yale, buşon rezervor), în cazul furtului/pierderii cheilor/cartelelor de pornire originale ale autoturismului asigurat sau Protecţie în limita a 20 la sută din suma asigurată pentru:
– cheltuieli medicale (medicamente, primul ajutor/transport efectuat de servicii de urgenţă, spitalizare/diagnosticare/intervenţii chirurgicale.
– pagubele suferite de bunurile personale aflate în autoturism, ca urmare a producerii riscurilor acoperite în baza Secţiunii II – Accidente persoane.
Considerăm că noul produs CASCO PLUS răspunde tuturor nevoilor clienţilor noştri, atât ca pachete de acoperiri, cât şi ca preţ.
– Care sunt riscurile acoperite de acest nou produs lansat de BCR Asigurări VIG?
– La secţiunea I (CASCO): avariile  şi furtul autoturismului, la Secţiunea II (Accidente Persoane): accidente având consecinţe vătămarea integrităţii corporale (invaliditate permanentă), deces, cheltuieli medicale, pagube la bunuri personale şi la Secţiunea III (Asistenţă Rutieră) în cazul unui accident rutier şi avarii electrice sau mecanice care au drept consecinţă  imposibilitatea pornirii sau deplasării prin forţa proprie a autoturismului asigurat.
– Care este teritorialitatea lui CASCO PLUS?
– Pentru CASCO şi Accidente Persoane: România, Europa, Rusia şi Turcia. Pentru asistenţă Rutieră: România, Europa, Rusia, Turcia, Israel (exclus Ucraina).
– În ce constă asistenţa rutieră?
– În funcţie de planurile tarifare alese, puteţi beneficia şi de serviciile oferite de partenerul nostru Pointer.
De exemplu, pentru PLANUL SILVER, beneficiaţi de o asistenţă (depanarea) la locul producerii evenimentului asigurat, transportul (tractarea) autoturismului, şi, la alegere, în cazul în care reparaţia autoturismului depăşeşte 8 ore, transportul şoferului, pasagerilor şi a bagajelor acestora, cazarea la hotel a şoferului şi a pasagerilor, transportul (repatrierea) autoturismului. Dacă autoturismul se încadrează pentru PLANUL GOLD sau VIP, beneficiaţi, pe lângă cele de mai sus, şi de serviciile de înlocuire a autoturismului.
– Există oferte promoţionale pentru CASCO PLUS?
– Da. Avem până la data de 30  septembrie 2010, reducere de 20 la sută.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura