Bătut şi tâlhărit în propria casă

3 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat a intrat într-un bar după ce a terminat munca, a băut câteva pahare şi apoi s-a dus către casă. Nici nu bănuia că doi indivizi din localitate I-au pândit în permanenţă şi i-au pus gând rău. Unul dintre ei scăpase din puşcărie nu de multă vreme.
Totul s-a întâmplat în Lupeni, la finele săptămânii, iar suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Judecătorii au ţinut cont de faptul că şi-au premeditat totul şi au acţionat cu sânge rece. Suspecţii, Constantin Marian Bunbaru şi Valentin Gabriel K., au fost săltaţi de mascaţii Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, în locuinţele lor fiind găsite bunurile furate de la victimă.
Poliţiştii din Lupeni au stabilit că bărbatul tâlhărit, un lupenean de 37 de ani, a băut într-un bar din municipiu şi s-a îndreptat spre casă. În momentul în care a introdus cheia în uşa apartamentului, a fost lovit din spate în cap şi împins în locuinţă. „În apartament, bărbatul a fost lovit în continuare de către doi tineri care, sub ameninţarea unui cuţit, i-au sustras 640 de lei, două telefoane mobile, un televizor şi un sistem audio, precum şi mai multe sticle de băuturi alcoolice“, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
La scurt timp au fost identificaţi şi autorii, unul de 21 de ani şi celălalt de 16 ani. Anchetatorii au stabilit şi că indivizii l-au urmărit pe bărbat încă de la barul unde acesta băuse câteva pahare. După ce l-au băgat în locuinţă, l-au lovit din nou, apoi l-au imobilizat pe patul din dormitor, unde minorul, cu cuţitul în mână, l-a lăsat fără 140 de lei, un telefon mobil şi actele de identitate. În acest timp, tânărul de 21 de ani a căutat prin locuinţă şi a găsit 500 de lei pe o noptieră. Cei doi i-au luat bărbatului televizorul, un sistem audio şi mai multe sticle cu băutură. Indivizii sunt suspectaţi şi că ar fi dat o serie de spargeri, pe raza municipiului Lupeni, la societăţi comerciale.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva vă invită să lecturați romanul Vanessa și sora ei, de Priya Parmar,...

I-a smuls telefonul din mers

O tânără de 24 de ani, din Orăştie, a fost jefuită de un individ aflat pe un motoscuter. „Poliţia municipiului...

Bărbat dispărut, descoperit spânzurat în pădure

Tatăl unui tânăr din municipiul Lupeni a aflat cumplita veste cum că fiul său, pe care-l dăduse dispărut cu trei...

Închide