Bătut şi tâlhărit de două ori în aceeaşi seară

7 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Victima este un tânăr de 30 de ani, din Deva, iar autorii tâlhăriei sunt trei indivizi, cu vârste cuprinse între 30 şi 53 de ani.
Aceştia l-au agresat pe tânărul de 30 de ani şi i-au luat telefonul mobil. Tâlharii au fost descurajaţi de un echipaj de poliţie care ajunsese în zona unde s-a petrecut infracţiunea, astfel că unul dintre suspecţi, cel care luase telefonul, l-a lăsat pe masă, iar victima şi l-a luat înapoi. N-a anunţat însă echipajul de poliţie despre cele întâmplate şi a plecat spre casă. A fost ajuns din urmă şi acostat din nou de către cei trei bărbaţi. ”Bărbatul a fost iar agresat, cele 3 persoane reuşind să-i sustragă, de data aceasta, telefonul mobil. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, iar în data de 06.12.2020, Judecătoria Deva a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unuia dintre cei trei bărbaţi, ceilalţi doi fiind cercetaţi sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a informat IPJ Hunedoara. Suspectul de tâlhărie arestat de magistraţii din Deva, Vasile Gerebeneş, a mai avut pro­bleme cu legea. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescent cercetat pentru tentativă de furt din buzunare

Un adolescent a buzunărit un pensionar de 62 de ani, din Vulcan, profitând de faptul că omul se afla într-o...

Prins de poliţişti în timp ce conducea băut

La 20 de ani riscă o condamnare penală sau chiar închisoarea pentru un gest teri­bilist. Este vorba de un tânăr...

Victorie categorică a PSD în judeţ!

Social-democraţii hunedoreni i-au dedicat victoria preşedintelui organizaţiei judeţene, Laurenţiu Nistor Sorina Popa Am crezut că, odată cu consumarea aces­tor alegeri,...

Închide