Actualitate

Bătut pentru o inimioară pe Facebook

Victima este un adolescent în vârstă de 15 ani, din municipiul Hunedoara, iar agresorul un recidivist deosebit de periculos, condamnat până acum pentru tentativă de omor, tâlhărie și tentativă de viol.
Recidivistul a trăit cu o tânără în con­cubinaj, însă pentru că era deosebit de violent a fost părăsit de femeie. Ado­lescentul era prieten cu tânăra și a reacționat la o fotografie postată de acesta pe contul ei de Facebook. Tâ­nărul i-a trimis o inimioară, lucru care
l-a făcut să înnebunească pe recidivist. El a mers peste fosta iubită acasă și i-a făcut scandal. Acolo l-a găsit pe ac­tu­a­lul iubit al fetei, iar de aici s-a pornit scandalul. Agresorul l-a amenințat cu moartea pe actualul iubit al femeii și l-a lovit de mai multe ori, omul ajungând la spital. Judecătoria Hunedoara l-a con­damnat pe agresor la 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire și la 4 luni şi 15 zile închisoare pentru amenințare. Totuși, recidivistul va sta după gratii 15 ani, 4 luni şi 15 zile după ce mai multe pedepse i-au fost con­to­pite de instanță și s-a emis un nou man­dat de executare. (M. Gânju).