Bătrână tâlhărită pe stradă, în plină zi

Maximilian Gânju

O pensionară de 82 de ani, din municipiul Lupeni, a ajuns la spital după ce a fost tâlhărită pe stradă de un individ. Poliţiştii sunt pe urma tâlharului.
Incidentul a avut loc duminică, imediat după slujba de la biserică, iar bătrâna se îndrepta spre casă. A ajuns într-o zonă lăturalnică a localităţii, iar un individ a venit prin spatele ei şi i-a smuls poşeta de pe umăr în care avea actele şi aproximativ 90 de lei. După ce a pus mâna pe geantă, bărbatul s-a făcut nevăzut printre blocurile din apropiere. Nu i-a păsat că din cauza lui pensionara s-a dezechilibrat şi a căzut atât de rău încât nu s-a mai putut ridica de pe caldarâm. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul Bogdan Niţu, poliţiştii din Lupeni au un cerc de suspecţi în acest caz şi încearcă să dea de urma tâlharului.
Totodată, anchetatorii au deschis un dosar penal şi după ce-l vor prinde pe individ, îl vor cerceta pentru tâlhărie calificată. Imediat după ce a fost atacată de tâlhar, bătrâna a fost dusă la Spitalul Municipal Lupeni, unde a fost internată la Ortopedie pentru o luxaţie la umăr.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
West Deva, învinsă la limită de Inter Gheorghieni

Gruparea de futsal West Deva a cedat, scor 7-8, în partida contând pentru etapa a X-a din Liga a II-a,...

Judoka deveni au cucerit opt medalii la „Cupa Târgu Secuiesc”

Judoka de la clubul CNS Cetate Deva au avut comportări foarte bune la o importantă competiţie internaţională desfăşurată la Târgu...

Campioana en-titre a judeţului a încheiat turul cu un rezultat halucinant

Ultima etapă a primei părţi din sezonul 2017-2018 a Ligii a IV-a a avut parte de nu mai puţin de...

Închide