Accident de muncă la Mina Livezeni

Adriana Năstase

Un miner a fost rănit, ieri, după ce a fost prins sub un utilaj din subteranul Minei Livezeni. Salvatorii mineri au reuşit să-l aducă pe bărbat la suprafaţă în scurt timp. Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara a deschis o anchetă, verificând împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă.
„Un inspector s-a deplasat la Mina Livezeni şi verifică împrejurările în care s-a produs accidentul de muncă ce a fost încadrat, pentru moment, cu incapacitate temporară de muncă. Potrivit legii, în acest caz, cercetarea o va face angajatorul, raportul urmând să fie înaintat apoi ITM”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.
Minerul de 40 de ani a alunecat în zona pompelor de aeraj de la Mina Livezeni şi s-a lovit la cap. El a fost transportat la Spitalul din Petroşani. „Informaţiile deţinute de noi arată că accidentul s-a produs în subteran la 300 de metri adâncime. Minerul, în vârstă de 40 de ani, a fost preluat de echipajul de prim ajutor conştient şi cooperant, acesta acuzând dureri la nivelul capului şi a unui umăr“, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătrână tâlhărită pe stradă, în plină zi

O pensionară de 82 de ani, din municipiul Lupeni, a ajuns la spital după ce a fost tâlhărită pe stradă...

West Deva, învinsă la limită de Inter Gheorghieni

Gruparea de futsal West Deva a cedat, scor 7-8, în partida contând pentru etapa a X-a din Liga a II-a,...

Judoka deveni au cucerit opt medalii la „Cupa Târgu Secuiesc”

Judoka de la clubul CNS Cetate Deva au avut comportări foarte bune la o importantă competiţie internaţională desfăşurată la Târgu...

Închide