Bătrână rănită grav de un şofer de 86 de ani

19 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Bărbatul de 86 de ani, din Hunedoara, era preocupat cu altceva în loc să fie atent la volan, astfel că a lovit o femeie de 79 de ani.
Accidentul rutier grav a avut loc pe raza judeţului Mureş, în localitatea Bălăuşeri. Poliţiştii rutieri spun că hunedoreanul nu s-a asigurat la plecarea de pe loc şi a accidentat-o pe bătrâna aflată în dreptul portierei dreapta spate.
Pe de altă parte, poliţiştii hunedoreni au descoperit şi ei în trafic mai mulţi şoferi care puneau în pericol ceilalţi participanţi. Astfel, oamenii legii au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism prin municipiu, iar în urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Un alt bărbat, de 61 de ani, a fost depistat pe Bulevardul Dacia, tot din municipiul Hunedoara, conducând un autoturism cu permisul suspendat, ca urmare a unor abateri anterioare la regimul circulaţiei rutiere. Bărbatul este cercetat penal ca şi ceilalţi doi conducători auto.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 19 mai 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, marţi, 19 mai, în judeţul Hunedoara 617 persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Facilităţi la plata impozitului anual pe clădiri

În Monitorul Oficial Nr. 393 din 14 mai 2020 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 69 din...

S-a stabilit calendarul competiţiilor de ciclism internaţionale

Uniunea Ciclistă Internaţională a anunţat calendarul oficial pentru reluarea curselor de ciclism în 2020. Giro şi La Vuelta, două Mari...

Închide