Bătrână rănită grav de un şofer de 86 de ani

Maximilian Gânju

Bărbatul de 86 de ani, din Hunedoara, era preocupat cu altceva în loc să fie atent la volan, astfel că a lovit o femeie de 79 de ani.
Accidentul rutier grav a avut loc pe raza judeţului Mureş, în localitatea Bălăuşeri. Poliţiştii rutieri spun că hunedoreanul nu s-a asigurat la plecarea de pe loc şi a accidentat-o pe bătrâna aflată în dreptul portierei dreapta spate.
Pe de altă parte, poliţiştii hunedoreni au descoperit şi ei în trafic mai mulţi şoferi care puneau în pericol ceilalţi participanţi. Astfel, oamenii legii au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism prin municipiu, iar în urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Un alt bărbat, de 61 de ani, a fost depistat pe Bulevardul Dacia, tot din municipiul Hunedoara, conducând un autoturism cu permisul suspendat, ca urmare a unor abateri anterioare la regimul circulaţiei rutiere. Bărbatul este cercetat penal ca şi ceilalţi doi conducători auto.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.