Actualitate

Bătăuşii din centrul Devei au scăpat de arestul preventiv

03-Locsei-si-MihetRaoul Locsei şi Petru Miheţ (foto), devenii care au bătut persoane în centrul Devei în această vară, au scăpat de arestul preventiv, fiind trimişi în arest la domiciliu.

Asta, după ce Tribunalul Hunedoara le-a admis contestaţiile faţă de hotărârea Judecătoriei Deva prin care arestul preventiv le-a fost prelungit pentru a patra lună, decizia de ieri a instanţei fiind definitivă. Pe perioada arestului la domiciliu, cei doi nu au dreptul să ia legătura cu victimele din dosar, nu au voie să părăsească domiciliu, şi trebuie să se prezinte la organele de anchetă penală de fiecare dată când vor fi chemaţi.
Raoul Locsei şi Petru Miheţ sunt acuzaţi de lovire şi alte violenţe după ce au bătut patru persoane, o femeie şi trei bărbaţi de origine italiană, în centrul municipiului Deva. Scenele de violenţă s-au petrecut sub ochii a zeci de persoane şi au fost înregistrate pe camerele de luat vederi ale sistemului de supraveghere, gestionat de Poliţia locală Deva. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Deva, magistraţii dispunând trimiterea acestora în judecată. (N. Bumbac)

8 comentarii la „Bătăuşii din centrul Devei au scăpat de arestul preventiv

  • Ungure pot sa-ti fac o vizita la domiciliu? Cu televziunea. Cum iti place tie. Hahaha

  • vezi de treaba ta … te fac eu sa imi dai bani… ati ras de baderca …ati vazut ca neam scos nepotii…nu i lasam la greu…

  • boscheti:))))))))))))))vorbiti aici in numele altor persoane cine credeti ca pune botu la prosteala voastra:)))))))))))))))

  • Ba Vali orfanu cine e boschet? Tu ma ca n-ai casa si masa. Esti tigan, praduitor si sclav de-a lui Perasifon. Toata Deva ride de voi. Doua sifoane de gradinita. La puscarie cu voi. Bulangiilor.

  • Ce e boschetarule? A-i amutit? Nu mai a-i ce sifona bai Vali orfanu, pe numele adevarat Lacatus Valer. Un tigan jegos si un paduche. Sclavul lui Perasifon.

  • DA IMI VINE SA RAD CAND AICI VORBESTE UNA SI ACEIASI PERSOANA CE PROST:)))))))))))))TE CERTI SINGUR:))))))))))

  • Sa-mi s..i p..a bai ,,Vali,,. Esti sclavul lui Perasifon si un praduitor, boschetar, tigan borit si bulangiu. Te prind eu in ofsaid.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura