Actualitate

Bătaie între eleve la Hunedoara

Livia Botici

O tânără de clasa a XI-a, de la Grupul Şcolar de Telecomunicaţii şi Lucrări Publice Hunedoara, a fost snopită în bătaie de o colegă. Motivul: cu o seară înainte, pe Messenger, eleva bătută i-a spus agresoarei sale că i-a furat iubitul. După bătaia încasată, victima a depus plângere la poliţie împotriva colegei sale, iar aceasta riscă să aibă nota scăzută la purtare sau chiar să fie exmatriculată.

Poliţia efectuează cercetări
Incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în apropierea liceului din Hunedoara. În pauza de la ora 9, eleva de clasa a XI-a a ieşit pe poarta liceului, pentru a merge la un magazin să-şi cumpere de mâncare. În acel moment, o altă elevă, de clasa a IX-a, a urmărit-o până la ieşirea din şcoală, acolo unde, după ce a înjurat-o de mai multe ori, a început să o tragă de păr şi să îi aplice mai multe palme şi câţiva pumni în figură. La întreg circul au asistat şi mai mulţi colegi ai celor două tinere, dar nici unul dintre aceştia nu a intervenit pentru a aplana conflictul. „După acest incident, în jurul orei 12, minora agresată s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara, acolo unde a relatat tot ceea ce s-a petrecut. În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Oamenii legii au demarat o anchetă, pentru a lua măsurile legale care se impun”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Riscă să fie exmatriculată
Potrivit directorului şcolii, în care învaţă cele două eleve, fata care şi-a agresat colega este mai răutăcioasă. „Eleva bătută este o fată liniştită, dar cealaltă este exact opusul ei, în sensul că este mai colerică şi agitată. Până acum, nu am avut probleme cu ea, avea un comportament în limitele decenţei, nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Am informaţii că, înainte cu o zi, fetele au vorbit la telefon, dar mai mult de atât, nu cunosc. Ce pot să vă mai spun este că, zilele viitoare, se va întruni un consiliu, unde vom pune în discuţie pedeapsa pe care o va primi agresoarea. Ea riscă de la scăderea notei la purtare, până la exmatriculare”, a declarat Rodica Negrea, directorul liceului unde învaţă cele două tinere. Ieri, elevei bătute i s-a eliberat  un certificat medico-legal, din care rezultă că are multiple contuzii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura