BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

17 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin târg că la o primărie din zonă lucrurile stau foarte clar în ceea ce priveşte achiziţiile. Un funcţionar pu­blic are o legătură ex­tem de strânsă cu pa­tronul unei firme, furni­zându-i informaţii cruciale în câştigarea licitaţiilor. Se-nţelege, povestesc zvonerii de zor, că omul se bagă doar la lucrări care îi aduc un profit foarte mare, că altfel nu are rost să se ridice dimi­neaţa din pat. Aici, şuşo­tesc gurile rele, intervine func­ţionarul milionar. Cică el dă toate datele de care are nevoie patronul, iar ce­lorlaţi fraieri care se mai înscriu la licitaţii, le spune că nu poate să le furnizeze mai multe infor­maţii.

 

Se pare că un director de pe la noi i-a supărat rău de tot pe colegii de partid. Oamenii l-au pus însă rapid la punct pe şeful cu pricina şi acum pregătesc debarcarea lui de pe fotoliul de director. Zvonerii au aflat despre surpriza neplăcută pe care o să o primească respectivul şi acum doar despre asta vorbesc prin târg. Cârcotaşii prevetesc că va ieşi scântei după ce omul nostru va fi anunţat că trebuie să părăsească funcţia, dar lucrurile sunt deja hotărâte. Din păcate, pentru simpaticul şef.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sezonul escrocilor! Prima victimă este din Deva

Aproape fără excepţie în preajma sărbă­torilor apar şi escrocii care încearcă să pro­fite de naivitatea oamenilor, iar de multe ori...

Două fetiţe rănite grav, după o traversare neregulamentară

Copilele de 5 şi 15 ani, ambele din Pe­troşani, au fost victime ale unui accident rutier produs miercuri seara pe...

Abandonate de mamă, au trăit singure o lună de zile

Le-a spus că merge să culeagă afine şi n-a mai revenit la ei. Femeia care şi-a abandonat copiii a fost...

Închide