Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că o domnișorică a fost pusă pe o funcție demnă de tinerețea ei. Este vorba de postul de consilier personal al unui șef. Tinerica
de care vorbim a tot zburat dintr-un post într-altul, deoarece nu i-a plăcut ce făcea și atunci interveneau oa­menii și o mutau alt­undeva. Așa se face că a ajuns astăzi consi­lieră personală. Numai că, susțin cârcotașii de serviciu, duduia nu prea știe să facă nimic și nici măcar pe la ser­viciu nu merge, de­oa­rece susține că are alte treburi de făcut. Că ia salariu și nu mer­ge nici o oră pe zi la birou, este altceva. Zvo­nerii spun că și salariul domnișoarei este unul mare, dar nu destul ca să o facă pe tinerica noastră să dea pe la serviciu.

 

Vorbesc zvonerii prin târg că un can­didat de la noi s-a trezit deu­năzi că o doamnă mai în vârstă îi dă cu po­șeta în cap. Săracul om, candidat și el pen­tru prima oară, a fost de-a dreptul șocat de reacția „doamnei”, care se pare că va vota la alegerile din 9 iunie cu alt aspirant la fo­toliul de primar și nu cu cel pe care l-a „aran­jat”. Incidentul nu pare să-l fi speriat așa de tare pe can­di­datul de care vorbim, ca să renunțe la luptă, că doar trebuie să re­cupereze niște bănuți și nu e fraier să piardă și economiile și împru­mu­turile puse la bă­taie pentru o luptă pe care știe că o să o piardă. Numai că sunt și candidați de felul lui, care intră ca să facă un ban, nu ca să câș­tige voturi.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura