BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

1 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o angajată cu halat alb face cam ce-o taie pe ea capul cu bolnavii. Zvo­nerii de serviciu şuşotesc prin târg că duduia de care vorbim se poartă cu pacienţii de parcă ar fi cel puţin nişte sclavi. Lucrurile se pare că au luat-o razna, după ce res­pectiva a avut o ceartă mai serioasă cu iubitul, de unde şi pornirile care nu-i fac cinste deloc, ba mai mult, le face rău bolnavilor. Cârcotaşii au aflat şi acum povestesc prin târg că cucoana trece peste toate ordi­nele şefilor ei şi nu-i este teamă că va fi dată afară, pentru că acum e pan­demie şi ştie că nu se prea renunţă aşa de uşor la specialişti.

 

Şuşotesc zvonerii pe la colţuri că un personaj cu­nos­cu in judeţ negocia­ză la greu pentru a-şi men­ţine postul în admi­nis­traţie. Cică omul nos­tru trage tare şi investeş­te sume importante pen­tru a trece la un alt partid politic, care este la modă acum, cu scopul de a-şi menţine funcţia. Nu de alta, dar nu prea are omul ce să facă fără pos­tul cu pricina. Şi, pentru asta, face drumuri la Bu­cu­reşti, negociază şi cu ai lui, dar şi cu adversarii, tocmai pentru a ajunge la un numitor comun şi a rămâne unde este acum şi unde îi este foarte bine. Că de făcut ceva pen­tru cetăţeni, nu a prea făcut de când este pe respectivul post, ci doar a avut grijă să-i fie bine lui, că restul nu con­tează.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Aurel Bănăţan, bărbat de 49 de ani, din comuna Vaţa de Jos Pentru că a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara...

Bulina albă

Denisa Fodor, sportivă la LPS Cetate Deva Pentru că în finalele campionatului naţional de lupte, desfăşurate cu câteva zile în...

Termocentrala Mintia, lovită din nou de Covid

Încă un angajat al Termocentralei Mintia a decedat din cauza infecţiei cu noul virus, după ce un alt bărbat de...

Închide