Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Sămânță de scandal în vestul regiunii cu lăm­pașe. Totul ar fi fost declanșat de niște in­ves­ti­tori care au ales să-şi deschidă afaceri într-una din localităţi, dar să opereze și în cealaltă. Gurile rele spun că au primit su­prafeţe de teren şi şi-au pus afacerile pe pi­cioare, numai că zona unde afaceriştii s-au sta­bilit avea un statut ne­clar încă de pe vre­muri, iar zeci de ani a fost o înţelegere tacită între şefii localiutăților. Acum, odată cu de­ma­rarea proiectului, în­ţe­legerea e dată uitării. Şefii celor două așezări ridică pretenţii teri­to­riale pentru că in­ves­tiţiile ar fi pe aria lor ad­ministrativă, ceea ce înseamnă venituri con­sistente. S-au încercat negocieri, întâlniri dar nimic nu a dat roade. Toţi vor acelaşi lucru, te­renul sau mai bine spus pe afaceriştii de pe ele.

 

Obişnuit ani de zile cu furtişagurile şi afa­cerile pe spatele com­pa­niei de stat la care lu­crează, un purtător de lămpașe nu se dă în lături de la nimic. Şefii lui au mirosit că ceva este necurat cu el şi că prea dă dovadă de bu­nă­stare, iar după ceva verificări au descoperit că bănuielile lor erau întemeiate. Cârcotaşii spun că omul vindea curentul societăţii pe bani frumoşi, bani ce intrau în buzunarul lui şi nu al companiei. La controlul făcut de su­periori s-a descoperit că de ani de zile încasa de pe urma afacerii sale necurate, așa că
s-a pus în discuție să fie dat pe mâna jus­ti­ției. Omul nostru, spun zvonarii, a făcut ime­diat o mișcare de maes­tru și a scăpat cu fața curată. A rupt o păr­ti­cică din venitul încasat și a la cine trebuie, așa că nimeni nu s-a mai atins de el.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura