Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă nu are nici o au­to­ritate, după ce are și niște activități private cu niște firme care lucrează pe la noi prin județ. În aceste con­diții, spun cârcotașii de serviciu, omul nostru nu poate mișca un de­get, fiind plătit, de fapt, să tacă în caz că se întâmplă ceva rău pe aici. Lucrurile se prac­tică de mulți po­li­ti­cieni, dar acum se pare că s-a depășit limita bunului simț. Banii sunt mulți, șu­șo­tesc zvonerii pe la col­țuri, iar asta l-pa făcut pe respectivul să nu mai pună pe primul loc interesele oamenilor, ci doar interesul per­so­nal. Un lucru grav, dar adevărat.

 

Spun zvonerii de serviciu că doi șefi mai mic s-au certat de­unăzi, totul pornind de la niște licitații care nu le dădeau bine celor doi. Unul dintre ei, po­ves­tesc gurile rele voia să dea lucrarea unui prieten, celălalt voia ca totul să de­curgă ca la carte. Nu
s-a putut!. Așa că, spun cârcotașii pe la colțuri a fost puțin război într-un birou al instituției, care s-a lăsat cu smuls părul din cap și picioare date în față. Nu e glumă, iar oamenii de acolo, an­gajații, s-au speriat așa de tare că au crezut că s-a produs un nou cutremur și au ieșit re­pede afară din sediu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura