Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă a reușit să fen­teze doi pensionari și să le ia toate casele pe care bătrânii le-au construit de-a lungul vieții. Omul nostru, spun zvonerii, i-a pă­călit pe bătrânei, de a pus mâna și pe pen­siile lor, astfel că oa­menii au deveni un fel de sclavi moderni ai personajului de care vorbim. Gurile rele po­vestesc prin târg și susțin că dețin ade­vărul, că toată situația se lasă cu mare scan­dal, mai ales că per­sonajul nu e nimenea prin comunitatea. Iar când va afla lumea despre cine este vor­ba și, mai ales, despre ce a făcut și cum și-a bătut joc de bătrâni, atunci va fi urât de tot pentru respectivul.

 

Șușotesc zvonerii pe la colțuri că un edil din județ se iubește cu o asistentă medicală, iar asta o știu apro­pia­ții personajului nos­tru. Cică omul nostru face tot ce poate să se vadă cu femeia care
i-a sucit mințile. Plă­tește hotelurile, taxiu­rile, numai să o aducă acolo unde este el, ca să se poată întâlni cu duduia. Care duduie profită la maximum de relația cu pricina și știe că poate să-i ceară edilului și luna de pe cer. Apropiații politi­cia­nului se plâng că omul s-a schimbat de când cu asistenta, dar nimeni nu are curajul să-i spună acestuia cum stă treaba. Însă, poți să te pui cu dra­gostea?