BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

30 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Proiecte executate prost pe bani mulţi. Asta au în plan nişte băieţi deştepţi din regiunea cu lămpaşe, unul dintre ei încă arătat cu degetul pentru că a si­fonat procurorilor infor­maţii despre un fost dem­nitar. Gurile spun că bă­ieţii au simţit imediat mi­rosul banilor şi s-au re­ac­tivat. Fiecare a sosit din colţurile îndepărtate ale ţării şi sunt gata de trea­bă, cam la fel ca şi când regiunea beneficia de nişte fonduri externe, ram­bursabile este ade­vă­rat, pentru refacere. Atât au refăcut băieţii la vre­mea respectivă regiunea încât a ajuns mai rău de­cât se anticipa vreodată. La acest moment miza este şi mai mare pentru că fondurile sunt neram­bur­sabile şi vin în euro. Câr­cotaşii spun că indi­vizii deja sunt încolonaţi pe la uşile factorilor de de­cizie şi încearcă să-i convingă să sifoneze şi ul­tima şansă a regiunii de a ajunge în rândul lu­mii.

Ţinut pe post în baza pilelor. Aşa este descris un director aruncat într-un post călduţ la o com­pa­nie falimentară. Omul a fost încolţit în urmă cu ceva timp de către ad­ver­sari şi acuzat că la cât de competent este, lumea se miră cum de poate duce singur lingura la gură. Criticile au încetat de ceva vreme, ba chiar cel care-l contesta ex­trem de tare pare că-l sim­patizează. Nu doar că nu-l mai acuză de in­com­petenţă, nu-i mai cere demisia, dar pare că-l laudă. Numai că nimic nu este gratis, iar bârfitorii spun că preţul plătit de directoraş pentru linişte a fost o înţelegere pe sub masă la alegerile care tocmai s-au încheiat. Di­rectoraşul avea misiunea de a-şi struni subalternii politici, ceea ce a şi fă­cut, astfel ca adversarul să obţină un scor de ne­i­maginat, lucru care s-a şi întâmplat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A furat de la „păcănele”

Un bărbat de 34 de ani, din Deva, a fost prins şi reţinut de poliţişti, fiind acuzat că a fu­rat...

Lipsa experienţei şi viteza au dus la accident

Un accident rutier a avut loc pe D.N. 66, în zona „Dealul Haţegului”, soldat cu un bărbat rănit şi cu...

A început judecata poliţistei acuzată de luare de mită

Poliţista a fost prinsă în flagrant când lua mită de la un samsar de maşini, pentru a urgenta înmatricularea autove­hi­culului,...

Închide