Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Povestesc gurile re­le că doi colegi de par­tid s-au luat la harță râu de tot, după ce unul dintre ei a încercat să-l păcălească pe celălalt, oferindu-i ceva servicii ilegale. Omul nostru s-a supărat așa de tare pe colegul respectiv, că a sărit la el să-i tra­gă un pumn în față. A fost oprit la timp să nu facă o prostie, anun­ță zvonerii de ser­viciu. Rămâne, însă, pro­ble­ma între cei doi, iar viața lor nu va fi foarte ușoară de acum în­colo, povestesc cârco­tașii pe la colțuri.

 

Șușotesc zvonerii prin târg că un ong-ist de pe la noi s-a ales cu conturile golite, după ce a vrut să inves­teas­că într-un proiect ex­trem de important și care i-ar fi adus mulți bani prin buzunare. Nu­mai că omul nostru se pare că a pariat pe cine nu trebuie și s-a văzut nevoit să-și ia adio de la toate eco­no­miile sale, care s-au dus acum pe apa sâm­betei. Gurile rele au aflat că respectivul a dat banii unuia care a trebuit să-i facă un proiect impecabil, însă acesta a fugit cu toată suma. Una impresio­nantă. Iar acum, omul a mers cu coada între picioare la un alt in­ves­titor, care să-l ajute să ducă, totuși, la bun sfâr­șit investiția mult do­rită.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • Dna monalise hihn de la hunedoara libera blochează comentariile despre proaspătul cetățean de onoare al hunedoarei,dr Olteanu.
    Acesta a fost secretarul de partid al spitalului,!
    Atât!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura