Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii prin zonă că recent a fost chef mare al unor apărători ai infractorilor și nu numai. Zvonerii au aflat și acum povestesc pe la colțuri că oamenii s-au retras, un­deva, prin munți, au avut o ședință de bilanț, iar apoi au mers la strep­tease. Că doar nu era să stea ei cuminți, după atâtea cifre anunțate și atâtea reguli de care au trebuit să țină cont. Se pare însă că lucrurile au luat-o razna la un mo­ment dat, șușotesc câr­cotașii prin târg. Și, mai mulți dintre cei care au avut mers și la distracția de după ședință, s-au luat la bătaie.

 

Șușotesc gurile rele pe la colțuri că un ales local din zonă s-a îmbătat foarte tare și a ajuns să fie furat într-un club de fițe de pe la Capitală. Omul nostru a reușit să ajungă la hotelul unde era cazat fără portmoneu, după ce beat fiind, hoții
l-au prădat. Respectivul a observat acest lucru doar a doua zi, după ce s-a trezit din beție, iar atunci a fost prea târziu să mai facă ceva. A reușit doar să blocheze cardurile ban­care și să mai opreas­că din pierderi. Unii câr­cotașii susțin că omul, de fapt, nu a fost jefuit, dar a trebuit să susțină acest lucru, ca să nu fie luat la întrebări de șeful său, în legătură cu un document pe care-l avea în port­moneu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura