BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un candidat care aspiră la un post măricel la alegerile din 27 sep­tembrie, s-a trezit lovit de o… roşie, atunci când a mers cu echipa sa prin pia­ţa oraşului. Omul nos­tru abia s-a dezmeticit, după ce a încasat lovi­tura roşie, iar costumul i-a fost murdărit şi dus la curăţat. Zvonerii de ser­viciu povestesc pe la col­ţuri că acest candidat a suferit tare de tot după scena din piaţă, motiv pen­tru care era să re­nunţe la candidatură. Numai că, echipa sa i-a cerut să meargă mai de­parte, că aşa se întâmplă prin campanii, mai pri­meş­te omul câte o roşie su câte un ou în cap.

Susţin cârcotaşii că un personaj de la noi şi-a pus omul de încredere să înjure toată ziua pe pri­marul unei comune. Nu de alta, dar omul nostru, candidat şi el pentru pri­măria cu pricina, nu are curajul să-l înjure pe edil, aşa că şi-a pus mario­netele să facă lucrurile murdare. Treaba, şuşo­tesc gurile rele. este că idea de-al face în toate felurile pe primarul co­munei nu i-a ajutat deloc candidatului respectiv, pentru că sătenii s-au vorbit între ei şi acum sunt decişi să-şi voteze edilul din nou, într-un număr cât mai mare. De unde se vede treaba că, dacă sapi groapa altuia, sigur vei cădea în ea. Aşa şi cu candidatul nostru, era să facă câteva pro­cente, dar acum şansele să treacă de 1 la sută au scăzut.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 23 septembrie 2020 la 10:10
    Permalink

    „Va exista o dorinta de schimbare de-a lungul intregului an 2020. Motivul acestui lucru il reprezinta pozitia lui Uranus in Taur, care va dura pana in Octombrie. Din acest motiv, credintele, valorile si traditiile noastre familiale vor parea invechite si vom incerca sa le inlocuim altele noi, mai bune. Totusi, in acelasi timp, pot aparea schimbari neasteptate pe viitor in privinta relatiilor interpersonale.
    Sursa: https://www.steahoroscop.ro/horoscop-2020”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.