Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii din zona noastră că un personaj angajat într-o primărie nu are ce căuta pe postul respectiv, pentru că nu are și studiile necesare. Dar, povestesc gurile rele, acest lucru nu l-a îm­pie­dicat să ia salariul mare și sporurile aferente muncii cu proiecte pe fonduri europene. După mai mulți ani, abia acum s-a aflat că omul a fost ilegal angajat în locul respectiv. A avut, evident, și complici pen­tru asta. Respectivul este pila unui personaj din zonă, cu funcție, evident, astfel explicându-se si­tua­ția în care se află el.

 

Vorbesc cârcotașii pe la colțuri că un personaj de pe la nopi joacă, așa cum îl știu colegii, la două capete. Zvonerii au aflat recent că omul nostrum și-a făcut un plan de rezervă, în caz că nu va mai fi pus pe listă la vii­toa­rele alegeri de la par­tidul la care cotizează în prezent. Respectivul, sus­țin gurile rele pe la colțuri, are negocieri cu șeful unei formațiuni politice care vine tare din spate, pentru a-l pune pe lista de candidaturi când vine vremea. Zvonerii se pare că au obținut informația chiar de la șeful micii formațiuni politice, care susține că omul nostrum, dacă ar putea, ar pleca rapid din partid, ca să se răzbune pe colegi.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • Vino la Apaprod să vezi Cati a adus Arion fără studii,acte,analiza,CV-uri.Dumnezeeu știe unde-i mai găsește.Laurentiu Nistor se face că plouă.Il ia un pic tare,sânii,de ochii lumii și după aia e că nou.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura