BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Duhul rău pare să nu mai iasă dintr-o organi­za­ţie de partid din capitala lămpaşelor. Când toată lumea credea că apele
s-au liniştit, acum, odată cu scrutinul de la finele lunii, lucrurile nu stau deloc aşa. Ba din contră, am spune, scandalul stă să izbucnească din mo­ment în moment. Cârco­taşii spun că mărul dis­cor­diei este fostul şef al organizaţiei. Omul este în continuare şef de faţadă, că nimeni nu-şi permitea un scandal ce ar fi dus la schimbarea forţată. Cum tot la finele anului se fac alegeri în organi­za­ţie nu avea rost să se facă d­e­tro­narea. Totuşi, să­mân­ţa de scandal este alta, respectiv slaba im­pli­care a lui în campanie. Gurile rele spun că omul a fost avertizat că nu ”tra­ge” şi favorizează ad­versarii, iar replica lui a fost una neaşteptată. În loc să se redreseze, spun bârfitorii, individul ame­nin­ţat că va face anti cam­panie şi îşi va monta ju­mătatea de organizaţie fidelă lui să saboteze ori­ce acţiune de partid.

Fost „copil de mingi” la un partid şi ajuns pe o funcţie importantă, după ce şi-a făcut treaba ca un soldăţel disciplinat, un băiat din regiunea cu lăm­paşe se laudă cât e ziua de lungă că va fi noul conducător al urbei. Omul a ajuns în dizgraţie, după ce a scos pe gură o serie de aberaţii. Era su­părat nevoie mare că mulţi nu vor să mun­cească în urbe pe leafa mi­nimă şi-şi cau­tă bună­sta­rea învârtind de ”co­vrig” peste hotare, pe mii de euro. Bârfitorii spun că individul s-ar fi pe­rin­dat pe la mai mulţi aface­rişti pentru a cere sponsorizări, că e mare nevoie de lichidităţi în campanie şi el nu-i prost să-şi risipească averea. Le-a promis solemn că el va ajunge şef de urbe şi că le va asigura contracte babane pe bani publici. Mai nici unul dintre cei vi­zitaţi n-a prea dat crezare aberaţiilor individului, iar unii i-au aruncat doar bani de covrigi ca să sca­pe de el.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 11 septembrie 2020 la 8:48
    Permalink

    Domnul Coltescu este de fatada sef de partid fara nici o implicare cit de curind Merisanu il va detrona a doua oara si-l exclude din partid.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.