BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un șef de pe la noi are toa­te șansele să fie an­che­tat după ce a fost de acord cu o achiziție du­bi­oasă. Zvonerii de ser­vi­ciu au aflat amănunte și acum povestesc pe la colțuri că omul nostru stă acum liniștit și nu mai comentează deloc pe re­țelele de socializare, unde înainte analiza me­reu tot ce se petrecea în oraș. Gurile rele susțin că respectivul are de gând să le spună ancheta­to­rilor tot ce știe despre achi­ziția cu pricina, dar și ce nu știe, ci doar ce bă­nuiește, pentru că vrea să scape de pușcărie.

 

Spun cârcotașii pe la colțuri că un edil din zonă vrea să se întoarcă la prima dragoste politică, după ce omul nostru a rămas dezamăgit de cum se conduce în pre­zent țara. Zvonerii au aflat că edilul de care vor­bim este tot mai decis să facă pasul îna­poi, în formațiunea po­li­tică care l-a și ajutat să ajungă la primărie. Res­pec­tivul le spune prie­te­nilor că nu este de acord cu actual politică și vrea să părăsească partidul în care se află în prezent. Evident, nu o poate face oficial, pentru că și-ar pierde mandatul, dar mă­car cu sufletul să re­vină printre foștii colegi de politichie.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 10 august 2021 la 17:47
    Permalink

    Nemuritorul de la Apaprod lovește din nou.Îl aruncă exact că pe o zdreanță ,pe prietenul meu Miăiță,la Deva fără să-i deconteze transportul sau să-i asigure transport.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare