BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o întâmplare de tot râsul s-a petrecut recent într-o unitate unde lucrează oa­menii cu caschete. Cică angajaţii respectivi au avut de analizat un caz al unei persoane care a pier­dut un proces şi a fost ne­voită să predea per­misul de conducere şi să rămână pieton pentru o lună. Femeia în cauză s-a dus frumos la secţie şi
le-a dat salariaţilor de acolo permisul. Gurile rele spun că respectiva a rămas mirată când unul dintre agenţi i-a pus apa­ratul etilotest, să sufle, să vadă dacă a băut cumva şoferiţa. Numai că situa­ţia care a dus la sus­pen­darea permisului de con­du­cere s-a petrecut cu câ­teva luni în ujrmă, iar tes­tul de alcool nu avea nici un rost.

 

Vorbesc gurile rele că o duduie bugetară s-a plâns şefului ei că nu mai poate veni la lucru. Motivul? Duduia este nevoită să lucreze în acelaşi birou cu iubita soţului său, iar aceasta îi face viaţa grea celei înşelate. Zvonerii po­vestesc prin târg că în aceste condiţii respectiva nu mai poate munci şi a cerut un transfer, la un birou în altă localitate. Nu ştim dacă lucrurile o vor ajuta astfel, cert este ca femeia plânge toată ziua că e umilită de tânăra cu pricina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.