BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

10 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că se trag sfori ca o investiţie să ajungă într-o zonă fru­moasă a judeţului nostru. Cârcotaşii au aflat şi acum povestesc prin târg că pentru asta se bat doi edili din zonă. Oamenii şi-au făcut calcul şi acum merg pe la Capitală, pen­tru a rezolva ca investiţia să se facă la ei în co­mu­nitate. Din toată această competiţie, doar un sin­gur primar va câştiga. Zvo­nerii de serviciu şu­şo­tesc că este vorba despre o luptă extrem de dură, dusă pe plan politic şi lu­crurile nu sunt deloc în regulă.

 

Spun gurile rele că într-o instituţie de stat sunt an­gajate peste 10 persoane care au o legătură de ru­denie între ele. Iar insti­tuţia să nu vă imaginaţi că are mulţi salariaţi. Nu, dar aproape dintre ei sunt rude, lucru foarte curios. Cârcotaşii susţin că şeful de acolo a făcut posibilă angajările respective, ceea ce face lumină în acest caz. Pentru că sunt ca o familie, oamenii nici mă­car nu se gândesc că nu e moral ce se întâmplă pe acolo, şi că nu sunt o afa­cere de familie. Se pare că, după ce s-a aflat des­pre situaţia aceasta, oa­menii legii vor descinde în locul cu pricina.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liberalii l-au pus pe un agricultor să verifice proiectele de management sanitar

Sorina Popa Ceva e putred la Spitalul de psihiatrie din Zam! Lucrurile trebuie să fie verificate de către Corpul de...

Tânărul care a furat aproape 30.000 de lei dintr-un autoturism, în arest preventiv

Tânărul de 23 de ani, din Deva, a fost reţinut de poliţişti pentru o serie de furturi, iar magistraţii Judecătoriei...

Vedete „înfrumuseţate” de stomatologi

Zeci de percheziţii au fost efectuate ieri dimineaţă în Bucureşti şi în 24 de judeţe, printre care şi Hunedoara, vizată...

Închide