BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A trimis la odihnă for­ţată jumătate din insti­tuţie, dar nu numai. Este vorba de un edil din sudul judeţului care s-a gândit că nu e mare bai dacă se duce pe la birou măcar vreo câteva ore zilnic, chiar dacă boleşte. Şi-a dat seama că nu-i chiar de joacă şi că a greşit rău de tot numai când s-a tre­zit că nu se mai poate ridica din pat. Oricum, bâr­fitorii spun că nu asta-i mare problemă, că până acum nimeni n-a fost rănit, iar angajaţii au ştiut să se fe­rească. Zvonarii spun că marele bai este altul, pentru că la pat au căzut vreo trei domniţe. Atât la propriu cât şi la figurat. Dacă de una se ştia în toată instituţia că-i este muză primului om al urbei, de celelalte două nu. Degeaba încearcă dom­niţele să se scuze, că deja sunt arătate cu degetul deşi s-ar putea chiar să fie nevinovate.

 

Război în toată regula într-o instituţie din sudul judeţului. Gurile rele spun că între colegi a izbucnit conflictul după ce s-a aflat că unul dintre ei, supărat că n-a fost invitat la o chermeză, i-a dat pe ceilalţi în gât. Pentru că nu putea alerta el auto­ri­tăţile, adică pe colegii lui care chefuiau de zor într-un local ferecat, a dat in­formaţia unde trebuie, iar rezultatul a fost cel scon­tat. Bârfitorii spun că după ce lucrurile s-au li­niş­tit, petrecăreţii au putut săpa după ”cârtiţă”, pentru că bănuiau că au fost turnaţi. Suspiciunile lor au fost confirmate şi
s-au aliat împotriva celui care i-ar fi turnat, dar care în fond a avut cea mai co­rectă conduită. Cârcotaşii spun că în instituţie lu­cru­rile sunt extrem de ten­sionate şi nici măcar şefii nu au putut calma spi­ritele.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare