BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au căzut la pace şi vor face echipă. Acest sce­na­riu avansat de cârcotaşi ar urma să aibă loc într-o urbe din regiunea cu lăm­paşe, iar bârfitorii mai spun că înţelegerea s-a fă­cut în taină între con­du­cătorul actual al urbei şi un parlamentar. Între cei doi a existat o prietenie doar în perioada de ale­geri, că în rest s-a lăsat impresia unei duşmănii de moarte. Cei doi s-au re­clamat şi acuzat reci­proc de fărădelegi, însă niciodată în gura mare. Totul a făcut parte din joc, iar interesul ambilor este să-şi ducă mandatele în linişte, aşa că au îngropat securea războiului. Cârco­taşii mai spun că au un in­teres comun, iar în­ţe­le­ge­rea lor ar putea duce la câş­tiguri pentru toată lu­mea, chiar dacă benefi­ciile mari le revin lor.

Interdicţia de a se organiza paranghelii este doar pentru unii în regiu­nea minieră din sudul judeţului. Gurile rele spun că, de puţin timp, un aşa zis artist ar fi pus de o paranghelie cu neamuri, prieteni, duşmani şi tot ce s-a mai găsit, deşi acest lucru este strict interzis în aceste zile negre. Deşi
s-au dat vreo câteva tele­foane pentru a se anunţa că lăutarii urlă prea tare în noapte şi tulbură som­nul oamenilor de bună credinţă, bârfitorii spun că autorităţile s-au dat surde. Nimeni n-a mişcat un deget pentru a lua măsuri, să nu cumva să tulbure bucuria petrecă­re­ţilor. Bârfitorii spun că prin­tre invitaţii la împăr­ţi­rea berbecuţului la proţap şi cântările orientale s-au aflat şi şefi ai celor care ar fi trebuit să intervină.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare