Bărbatul din Uricani arestat pentru împuşcarea a doi marocani în Spania contestă soluţia

26 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Hunedoreanul Constantin Apreutesei (foto), de 39 de ani, din Uricani, arestat pentru a fi predat autorităţilor spaniole, a contestat soluţia Curţii de Apel Alba Iulia privind mandatul de arestare emis pe numele său. Alături de un alt individ este cercetat pentru că ar fi ucis un marocan, iar pe altul l-ar fi rănit grav într-un atac armat ce a avut loc în Spania.

Curtea de Apel Iulia a dispus arestarea provizorie în vederea predării către autorităţile judiciare din Spania a individului, mandatul de arestare fiind emis pe o perioadă de 15 zile. Decizia nu a fost definitivă, iar Constantin Apreutesei a făcut contestaţie. Acţiunea sa urmează să fie judecată de instanţă. Hunedoreanul alături de un alt individ sunt bănuiţi că ar fi comis un omor prin împuşcare şi o tentativă de omor în Marbella, Spania, la data de 15 noiembrie 2019. ”Fapta de omor a fost comisă asupra unui bărbat (cetăţean marocan), prin împuşcare cu o armă de foc, iar fapta de tentativă de omor a fost comisă cu aceeaşi armă de foc prin împuşcarea unui alt bărbat (tot marocan, căruia i-a fost pusă viaţa în pericol prin leziunile cauzate)”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Considerat deosebit de periculos, bărbatul din Uricani a fost capturat de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara la finele săptămânii trecute.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Misiune deosebit de dificilă a salvatorilor montani din Petroşani

Pe o vreme deosebit de rea, cu ninsoare abundentă, frig şi fulgere, salvamontiştii din Petroşani au avut de intervenit la...

Facilităţi de la plata chiriei

În Monitorul Oficial nr. 425 din 21 mai 2020 a fost publicată Legea nr. 62/2020 din 20 mai 2020 privind...

Primarul Hunedoarei acuză adversarii politici de lansarea de informaţii false cu testele COVID-19

Un site cu ştiri locale ne anunţă că la Spitalul municipal din Hunedoara nu se mai fac teste COVID-19 din...

Închide