Bărbatul care şi-a maltratat bunica rămâne după gratii

11 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul a încercat prin mai multe căi să scape de cei şapte ani de puşcărie primiţi pentru că şi-a maltratat bunica până a omorât-o. Voia averea femeii şi pentru că n-a obţinut-o, a bătut-o repetat.

Ion Brat, în vârstă de 27 de ani, din Petroşani, a fost condamnat de magistraţi la şapte ani de închisoare pentru loviri sau vătămari cauzatoare de moarte. Individul a cerut la finele anului trecut revizuirea dosarului, cererea sa fiind judecată de Tribunalul Hunedoara şi respinsă. Magistraţii au stabilit ca inadmisibilă în principiu, cererea de revizuire a sentinţei penale nr.160/25.10.2017 a Tribunalului Hunedoara, pronunţată în dosarul nr.1640/97/2017, definitivă prin decizia penală nr.71/A/31.01.2018 a Curţii de Apel Alba Iulia, formulată de condamnatul Brat Ion Cornel, deţinut în Penitenciarul Aiud. Tânărul nu s-a lăsat şi a revenit şi în acest an cu o nouă cerere, aceasta fiind pe rolul aceleiaşi instanţe. Cruzimea de care a dat dovadă petroşăneanul avea să fie motivată de faptul că bunica sa nu voia să-i dea proprietăţile pe care le avea, dar şi de faptul că nu s-ar fi îngrijit suficient de copilul lui. Anchetatorii au stabilit că a bătut-o pe femeie cu pumnii şi cu un cârlig pentru sobă, deşi ştia că este bolnavă. Individul trăia din pensia bătrânei cu concubina şi copilul şi o obligase să-i îngrijească băiatul de numai un an. În urma chinului şi bătăilor repetate, femeia a decedat în Spitalul de Urgenţă Petroşani în decembrie 2016. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un tânăr din Petroşani, abia ieşit din puşcărie, reţinut pentru tâlhărie

Un tânăr de 21 de ani, din Petroşani, a fost eliberat în ianuarie din penitenciar în baza recursului compensatoriu. În...

Hunedoreancă prinsă circulând pe contrasens, pe autostradă

O şoferiţă din judeţul Hunedoara a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie pe Autostrada Vestului. Martorii...

Casă din Deva cuprinsă de flăcări

O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii militari s-au luptat cu focul care ameninţa să se extindă şi...

Închide