Bãrbatul care şi-a dat foc a decedat

11 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Nicolle Ebner

 Bărbatul de 48 de ani, care şi-a dat foc în faţa copiilor şi a concubinei sale, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, din cauza complicaţiilor apărute la arsurile care i-au cuprins mai bine de 60 la sută din suprafaţa corpului.

Cădere psihică, în urma unui conflict cu concubina
“Victima, Ioan Ciurea, din satul Vălişoara, comuna Răchitova, a decedat în urma complicaţiilor survenite. Bărbatul s-a autoincendiat, din cauza unui conflict cu concubina sa, de 30 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisar Magda Popa, menţionând că fapta s-a petrecut în urmă cu patru zile, pe fondul unei căderi psihice a victimei. Atunci, bărbatul şi-a turnat benzină pe corp, după care şi-a dat foc în faţa celor patru copii şi a concubinei sale, care este însărcinată. Internat de urgenţă la secţia de arşi a spitalului din Deva, pacientul a fost diagnosticat cu arsuri de gradele 3 şi 4 pe mai mult de 60 la sută din suprafaţa corpului. Medicii au fost rezervaţi, chiar de la început, în privinţa evoluţiei stării de sănătate a bolnavului.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Băgat în spital de un pom

S-a accidentat, în timp ce tăia lemne. Un bărbat din comuna Balşa a ajuns la spital, după ce crengile unui...

Datoriile firmelor către stat cresc văzând cu ochii

În judeţul Hunedoara, lucrurile merg din ce în ce mai rău din punct de vedere economic. Pentru că nu au...

Criza financiară loveşte fotbalul mic

La expirarea termenului limită pentru înscrierea în campionat, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au luat act de retragerile mai multor...

Închide