Bărbatul care şi-a bătut soacra ţintuită de boală la pat, condamnat

28 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Femeia de 84 de ani este imobilizată la pat şi a fost bătută crunt de ginere. Fiica bătrânei a fost cea care a alertat autorităţile. Judecătorii l-au găsit vinovat pe ginere şi l-au condamnat.
Incidentul a avut loc în Simeria iar victima locuia împreună cu fiica şi ginerele ei. Echipajul de poliţie alertat a constatat că bătrâna avea urme de lovituri la nivelul feţei. ”Fiica femeii a declarat că soţul ei, un bărbat de 58 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a lovit-o cu pumnii în zona feţei pe mama ei, care era imobilizată la pat (în urma unor afecţiuni medicale). Femeia a fost preluată de un echi­paj medical, care a transportat-o la spital, pentru investigaţii medicale”, precizau poliţiştii. Şurpanu Viorel a fost cercetat sub control judiciar, judecat şi condamnat la pedeapsa de 1.500 lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nu le-a mai ajuns codrul

Cinci vânători din Petrila sunt cercetaţi penal pentru că au vânat pe un alt fond de vânătoare deşi nu aveau...

Adolescent băut, prins conducând prin Deva

Minorul de 16 ani era şi băut au descoperit poliţiştii. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. „Poliţiştii...

Prins cu stupefiante în penitenciar

Condamnat pentru viol şi mai apoi pentru con­stituirea unui grup infracţional, un tânăr din Petroşani n-a rezistat prea mult tentaţiei...

Închide