Bărbatul care, înarmat cu o sabie, a jefuit o benzinărie, rămâne în puşcărie

10 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Bărbatul din Dobra care a jefuit o benzinărie din localitate, fiind prins şi băgat la închisoare, a recidivat la scurt timp după ce a ieşit din puşcărie. Acesta a comis un furt, pentru care a fost din nou condamnat la închisoare. A executat o parte şi din această pedeapsă şi a cerut liberarea condiţionată.

Cristinel Strian a primit o nouă condamnare în anul 2018, pentru infracţiunea de furt calificat. Pentru că avea un rest neexecutat din condamnarea de opt ani pentru jaful de la benzinărie, individul a primit circa cinci ani de puşcărie. Strian a cerut liberarea condiţionată la Judecătoria Deva, cerere ce i-a fost respinsă pe motiv că este nefondată iar soluţia a fost menţinută şi de Tribunalul Hunedoara.
Bărbatul din comuna Dobra a devenit celebru după un jaf comis în anul 2009. Acesta a intrat liniştit în benzinăria din localitate, trecând pe lângă unul din angajaţi, care stropea gazonul din faţa staţiei, pe care l-a şi salutat. Odată ajuns înăuntru, a scos dintr-o husă de pescuit, pe care o avea asupra sa, o sabie, cu care a ameninţat-o pe casieră, forţând-o să-i dea 15.000 de lei din seiful benzinăriei. A mai sustras apoi încă 300 de lei din casa de bani, după care a fugit. A fost dat în urmărire generală, a fost prins şi condamnat la circa opt ani de închisoare cu executare. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Criminalul din Lupeni care şi-a ucis iubita în Timişoara vrea arest la domiciliu

Tânărul trimis în judecată pentru omor calificat le-a cerut magistraţilor să-l scoată din arest. Acesta se află în detenţie încă...

România, locul 10 din 52 de naţiuni la Campionatele Europene de karate

Campionatul European de Karate WKF pentru cadeţi, juniori U21, ediţia cu numărul 47, s-a desfăşurat la Budapesta, iar sportivii din...

Futsal. Derbi hunedorean în Cupa României

Emoţiile din competiţiile de fotbal în sală nu au trecut pentru formaţiile din Deva. La final de săptămână au fost...

Închide