Bărbatul care a vrut să-şi violeze cumnata a fost eliberat

5 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat din Petroşani care a primit şase ani de închisoare pentru că a bătut şi a încercat să-şi violeze cumnata a convins instanţa de judecată că poate fi lăsat în libertate înainte de a-şi ispăşi toată pedeapsa.

Vişinel State Toader l-a convins pe magistratul Judecătoriei Deva să-i admită cererea de liberare condiţionată din Penitenciarul Deva, unde era închis încă de la finele anului 2014. Recidivistul a mai avut câteva tentative de a scăpa de puşcărie, ultima dintre ele fiind respinsă de Tribunalul Hunedoara în urmă cu trei săptămâni. Acesta a executat minimul de pedeapsa de şase ani la care a fost condamnat de Judecătoria Petroşani, pentru că şi-a acostat fosta cumnată, în decembrie 2014, a dus-o cu forţa pe malul Jiului din zona Livezeni-Petroşani şi a încercat să o violeze.
Anchetatorii stabileau atunci că bărbatul a acostat-o pe o stradă din Petroşani pe sora fostei sale soţii şi, după ce a bătut-o, a tras-o de păr până într-o grădină de pe marginea Râului Jiul de Est unde a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. N-a reuşit să o violeze din cauză că era prea beat, iar victima a reuşit să fugă şi să cheme poliţia. Acesta a fugit şi s-a ascuns în locuinţa concubinului surorii sale, căruia nu i-a spus că este căutat de poliţişti, dar a fost prins în urma unei acţiuni a acestora.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judecători numiţi la judecătoriile Deva şi Petroşani

Doi noi magistraţi au fost numiţi prin decrete semnate de şeful statului, Klaus Iohannis, unul la Judecătoria Deva iar celălalt...

Prinsă conducând fără permis o maşină furată

O femeie, de 37 de ani, din Petrila, riscă să înfunde puşcăria după ce a fost prinsă conducând pe un...

Prinşi în flagrant de poliţiştii locali din Deva

Poliţiştii locali au pus mâna pe indivizi chiar în timp ce încercau să fure piese de la o maşină aflată...

Închide