Bărbatul care a vrut să-şi violeze cumnata a fost eliberat

Maximilian Gânju

Un bărbat din Petroşani care a primit şase ani de închisoare pentru că a bătut şi a încercat să-şi violeze cumnata a convins instanţa de judecată că poate fi lăsat în libertate înainte de a-şi ispăşi toată pedeapsa.

Vişinel State Toader l-a convins pe magistratul Judecătoriei Deva să-i admită cererea de liberare condiţionată din Penitenciarul Deva, unde era închis încă de la finele anului 2014. Recidivistul a mai avut câteva tentative de a scăpa de puşcărie, ultima dintre ele fiind respinsă de Tribunalul Hunedoara în urmă cu trei săptămâni. Acesta a executat minimul de pedeapsa de şase ani la care a fost condamnat de Judecătoria Petroşani, pentru că şi-a acostat fosta cumnată, în decembrie 2014, a dus-o cu forţa pe malul Jiului din zona Livezeni-Petroşani şi a încercat să o violeze.
Anchetatorii stabileau atunci că bărbatul a acostat-o pe o stradă din Petroşani pe sora fostei sale soţii şi, după ce a bătut-o, a tras-o de păr până într-o grădină de pe marginea Râului Jiul de Est unde a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. N-a reuşit să o violeze din cauză că era prea beat, iar victima a reuşit să fugă şi să cheme poliţia. Acesta a fugit şi s-a ascuns în locuinţa concubinului surorii sale, căruia nu i-a spus că este căutat de poliţişti, dar a fost prins în urma unei acţiuni a acestora.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.