Actualitate

Bărbatul care a câștigat la loterie 2 miliarde dolari și-a cumpărat după câteva zile o casă de 25 milioane dolari

Cel mai proaspăt miliardar din California, Edwin Castro, băr­batul care a câștigat jackpotul de peste 2 miliarde de dolari la lo­teria Powerball, cel mai mare pre­miu din toate timpurile, a ieșit la cumpărături. Astfel, la o lună după ce și-a încasat câștigul, el și-a achiziționat o vilă de 25,5 milioane de dolari în Hollywood Hills.

A nimerit 5 numere câștigătoare
Astfel, Castro a cheltuit pe casă cam 2,56 la sută din suma câș­ti­gată, după ce a optat pentru o tran­șă unică de încasare, potrivit Los Angeles Times. Este cea mai scum­pă achiziție făcută în Hollywood Hills anul acesta și, în același timp, printre cele mai scumpe case din car­tierul exclusivist. Castro a bene­fi­ciat și de o „mică reducere”, pen­tru că în vara anului trecut casa costa 29,95 milioane de dolari. Vila a fost construită anul trecut de Roman James Design, un dez­vol­ta­tor imobiliar de lux. Are trei etaje, in­clusiv terasa pe de acoperiș, cinci dor­mitoare, șase băi, o sală de jo­curi, pivniță, cinematograf, bar, sală de sport, piscine, duș cu aburi și saună. În spate, casa are pereți din sticlă care se deschid către terase și o piscină exterioară, un centru spa și o bucătărie în aer liber.
Castro a cumpărat în noiembrie un bilet de loterie de la o benzinărie Altadena cu care a nimerit toate cele 5 numere câștigătoare. În fe­bruarie, când și-a ridicat premiul a refuzat să vorbească public despre experiența lui, dar a formulat un co­municat în care a spus că a fost „șocat și extaziat” să câștige atât de mulți bani. Regulile loteriei din California spun că orice câștigător trebuie să fie numit, însă fotografia și alte informații personale nu sunt dezvăluite, dacă persoana în cauză nu-și dorește acest lucru.

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura