Bărbatul acuzat că şi-a căsăpit rivalul cu toporul, trimis în judecată

25 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Dosarul tentativei de omor de la Vulcan a fost înregistrat la Tribunalul Hunedoara şi se află în procedura de filtru. Pe lângă victima vulcăneanului, care este parte vătămată, alte patru unităţi medicale s-au constituit parte civilă în proces.

Bărbatul din municipiul Vulcan, Cristişor Pavel (33 de ani), este învinuit de tentativă de omor şi va fi judecat în stare de arest preventiv după ce zilele trecute judecătorii Tribunalului Hunedoara i-au menţinut arestul preventiv. Tot zilele trecute a fost înregistrat la instanţă şi dosarul de judecată în care bărbatul din Vulcan este învinuit că a încercat să-şi omoare cu toporul un rival.
Procurorii spun că Pavel a avut o altercaţie la un botez cu victima, un tânăr de 31 de ani, din Vulcan. După petrecere, s-a dus la locuinţa rivalului cu un topor şi l-a ameninţat. Victima l-a chemat pentru a tranşa disputa în faţa unui magazin din Vulcan, iar Cristişor Pavel a venit înarmat cu toporul, a coborât din maşina sa şi l-a lovit pe tânăr în cap. A urcat apoi în autoturismul său şi a fugit spre Petroşani însă, la Aninoasa, a lovit frontal o maşină care circula regulamentar. O şoferiţă nevinovată a fost rănită grav în urma accidentului, ceea ce i-ar mai putea adăuga o acuzaţie în dosarul de judecată, respectiv cea de vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Grupare de escroci destructurată de poliţişti

La operaţiunea de prindere a escrocilor care au înşelat prin metoda ”accidentul” şi hunedoreni, au participat şi poliţişti din cadrul...

Toma Coconea este ambasador al Via Transilvanica

Parapantistul hunedorean, ambasador al Proiectului Via Transilvanica, a participat la inaugurarea tronsonului Braşov, traseul turistic derulat de Tăşuleasa Social, care...

Concert live în Parcul ”Cetate” – în fiecare duminică, piese care au făcut istorie

Trupa ”Old Band” vă invită, în fiecare duminică, de la ora 18:00, în Parcul ”Cetate” din Deva, la o călătorie...

Închide