Bărbat rănit, după ce s-a răsturnat cu tractorul. A fost preluat de un elicopter SMURD

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna hunedoreană Cerbăl a fost rănit, după ce a fost prins sub trac­torul pe care îl conducea şi care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet, acesta fiind transportat la spital cu un elicopter SMURD, anunţă sâmbătă ISU Hunedoara.
„Apelul la 112, transmis de un apro­piat, anunţa că rănile sunt grave, astfel că a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, de la Arad”, preci­zează sursa citată.
Pentru coordonarea acţiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgenţă o echipă a Detaşamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.
Victima a fost preluată de elicopter conştientă, cooperantă şi stabilă hemo­dinamic, fiind transportată la Spita­lul Municipal Hunedoara, unde a fost in­ternată pentru investigaţii şi tratament medical de specialitate.
Potrivit ISU, tractorul, care transporta lemne, s-a răsturnat cel mai probabil din cauza terenului denivelat.
„Pe lângă tractor se aflau cei doi copii ai săi. Cel mai mare, în vârstă de 13 ani, a sunat la 112”, a precizat sursa citată. Este al doilea accident de acest fel produs în judeţul Hunedoara în doar 7 zile.
Sâmbăta trecută, un bărbat din comuna Sălaşu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat.
Şi în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara. (A.N.)