Bărbat condamnat la închisoare, depistat de poliţişti şi dus la penitenciar

19 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat condamnat la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului a fost depistat de poliţişti şi dus direct la penitenciar.

Pentru prinderea acestuia, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au organizat o acţiune în urma căreia l-au depistat pe raza localităţii, l-au încătuşat şi l-au dus direct la Penitenciarul Deva pentru a-şi executa pedeapsa.
Bărbatul, de 46 de ani, din comuna Bunila, a fost condamnat la un an, patru luni şi 20 de zile de închisoare, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Infracţiunea a avut loc în octombrie 2016, când a fost depistat în trafic de poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, din Hunedoara, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării, aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Suspecţii din dosarul tăierilor ilegale de arbori, cercetaţi în arest la domiciliu

Şase persoane, între care şi un pădurar, au fost ridicate de mascaţii IPJ Hunedoara, după ce au fost implicate în...

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Deva pentru lecturare în această săptămână este Masajul. O terapie...

Măsuri de prevenţie la UAMS Baia de Criş

La Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş s-au impus câteva reguli legate de accesul în incinta instituţiei, pentru a...

Închide