Banii, soluţia de criză

04 x 1 jucatorii jiului

Ciprian Marinuţ

Contrar aşteptărilor, seria de trei eşecuri consecutive ale Jiului a avut ca efect plata restanţelor financiare către jucători. Astfel, e de aşteptat ca trupa alb-negrilor să mănânce jar şi să câştige meciul cu FC Argeş, salvându-l de la demitere pe antrenorul Daniel Timofte.

Plătiţi, după… trei eşecuri
Înţelegând că întârzierile la achitarea salariilor şi primelor au avut un rol negativ în ultimele meciuri ale Jiului, toate pierdute, oficialii minerilor au achitat restanţele financiare către jucători. „Acum, sperăm să vedem o altă atitudine din partea fotbaliştilor în meciul de acasă cu FC Argeş“, au spus oficialii minerilor. Astfel, după trei eşecuri consecutive, jiuliştii speră să iasă soarele şi pe strada lor, chiar dacă FC Argeş e o echipă incomodă şi experimentată. „În partida cu FC Argeş trebuie să existe un singur învingător: Jiul Petroşani. Avem nevoie doar de victorie, chiar dacă partida este foarte grea. Numai aşa ne putem menţine în cursa pentru promovare. Trebuie să rămânem în grupul celor cinci echipe care se bat la promovare”, a declarat vicepreşedintele, George Boboc.

Duelul „călăilor” Jiului
U. Cluj şi Mureşul Deva, echipele care au tulburat apele Jiului, prin victorii chiar la Petroşani, se vor întâlni, mâine, pe terenul şepcilor roşii. Gică Barbu i-a spionat pe studenţi, chiar marţi, la Petroşani, dar nu se ştie cât de mult îi vor folosi informaţiile obţinute, în contextul în care clujenii au căpătat mare încredere în forţele proprii. Tehnicianul clujenilor, Cristi Dulca, spune că echipa sa nu se mai teme acum de nimeni şi e obligată să „soarbă” şi Mureşul, după ce a „băut” Jiul. „A fost o surpriză plăcută pentru mine că jucătorii au avut o atitudine pozitivă la Petroşani. Victoria cu Jiul nu are valoare dacă nu vom învinge şi Mureşul Deva. Va conta lipsa lui Machado, care a jucat aproape meci de meci. El şi Ţene vor fi amendaţi pentru gesturile de la Petroşani (au reacţionat la violenţele lui Luţu n.r.). Deva este o echipă imprevizibilă, a făcut egal cu UTA şi a bătut pe Jiul. Suntem o formaţie, aşa cum era Sportul Studenţesc acum doi-trei ani, cu jucători şi antrenori tineri, şi cred că putem să facem o echipă puternică, în cazul în care vom rămâne în aceiaşi formulă câţiva ani. La Universitatea nu există nume, sunt 11 jucători, cine nu are atitudine pozitivă la antrenamente, nu va juca“, a precizat Dulca.
Partida „U“ Cluj – Mureşul Deva se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, urmând să fie televizată în direct de ProTV Cluj şi sport.ro

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.