Balul Balurilor Liceenilor din Deva, un eveniment reușit

1 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

 

Așa cum am anunțat încă de ieri, astăzi, vineri, 1 iunie, elevii de la șase licee din Deva, câştigători ai titlurilor de miss şi mister Boboc pe liceu, au participat la Balul Balurilor Liceenilor, continuând astfel o frumoasă tradiţie.

Cele şase perechi care s-au întrecut, pe scena din Piața Cetății, pentru titlu de cel mai frumos cuplu de liceeni din Deva au fost de la Colegiul Naţional “Decebal” , Colegiul Naţional Pedagogic “Regina Maria” , Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” , Liceul de Arte  “Sigismund Toduţă” , Colegiul Tehnic “Transilvania” și Colegiul Tehnic Energetic “Dragomir Hurmuzescu”.

Bobocii au avut de trecut trei probe: prezentare, dans și una opțională. Între aceste momente  publicul a fost captivat de trupa de dans “Mistik”, de la Palatul Copiilor, și de tânăra solistă Bianca Sandu, care a încântat mulțimea cu vocea ei. La eveniment au fost prezenți câteva sute de cetățeni, printre care s-au numărat fireşte părinţii, fraţii şi colegii concurenţilor, veniţi să-i susţină şi să-i încurajeze, dar și pentru a se bucura de spectacolul inedit.

Cum toate perechile au fost bine pregătite, juriul a decis cu mare greutate care sunt cei mai talentați şi mai reprezentativi boboci din oraș. Ca urmare, cu excepţia perechii câştigătoare, premiile s-au dat individual, pe boboci, nu pe perechile reprezentative ale liceelor.

Iată, cine sunt premianţii concursului pe municipiu:

Premiul I şi titlul de Miss şi Mister Boboc pe municipiul Deva a fost cucerit de Sandra Oancea şi Patric Puiuţ, ambii de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva (foto sus).

Premiul al II-lea: Lorena Ioana Cheregi, de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” și Alex Olteanu, de la Liceul de Arte “Sigismund Toduță”.

  Premiul al III-lea: Alexia Boldiszan, de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” și Bogdan Miclean, de la Colegiul Tehnic “Transilvania”.

     Premiul de Popularitate: Lorena Ioana Cheregi, Colegiul Naţional Pedagogic “Regina Maria” (foto jos) și Lucian Coman, de la Colegiul Naţional “Decebal

Balul a fost încheiat de trupa rock a Colegiul Naţional “Decebal”, care îi poartă și numele, CND Band. Evenimentul a fost organizat de Primăria Deva și Direcția Județeană de tineret și Sport Hunedoara. (Adriana Clej)

 

 

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sorin spune:

    Un eveniment reusit, adresat tinerilor si realizat de tineri, ma bucur ca am reusit si de aceasta data sa fiu un bun indrumator pentru ei. Multumesc echipei de voluntari Academia tinerilor. Multumesc DJST Hunedoara si Primaria Municipiului Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cei mai buni câini salvatori din România și-au rafinat mirosul în județul Hunedoara

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara a organizat, timp de 3 zile, prima tabără națională...

Serbările Devei 2018

Adriana Clej   De mâine, vineri, 1 iunie, încep Serbările Devei. Sunt trei zile de spectacole în aer liber, în...

Telecabina de la Cetatea Deva este funcţională din 1 iunie

     Primăria Municipiului Deva redeschide pentru localnici și turiști telecabina. Aceasta facilitează accesul la Cetatea Deva şi este repusă...

Închide