Politica si administratie

Balint îl atacã pe Gligor

Sorina Popa

Vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că liderul PDL din judeţ, Dorin Gligor, se laudă în scrisorile pe care le-a trimis hunedorenilor, că datorită lui, se construieşte autostrada de la Arad şi până la Sibiu.

 
„Dorin Gligor susţine că el a adus banii pentru realizarea autostrăzii, nu doar pentru centura dintre Deva şi Orăştie. PDL-ul nu face decât să-şi pună oamenii pe posturi, ca apoi, să îi folosească pe aceştia ca sursă de bani pentru campania electorală. Aşa se întâmplă la Termocentrala Mintia, unde a fost pus un director, tocmai pentru a face rost de bani pentru campanie, nu ca să se aducă investiţii acolo”, a declarat Tiberiu Balint în conferinţa de presă.

„Eu îmi văd de treaba mea”
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL, Dorin Gligor, a susţinut că autostrada este un proiect în care s-a implicat. „Ştiu că scrisorile pe care le-am trimis cetăţenilor deranjează. Am primit, însă, foarte multe mail-uri, în urma distribuirii lor, în care oamenii mă laudă, dar mă şi critică sau îşi spun punctul lor de vedere. Îi transmit lui Tiberiu Balint că m-am implicat în proiectul construcţiei autostrăzii. Eu am urcat fiecare treaptă a carierei mele în mod corect. Mi-am făcut studiile la timp şi cinstit. E adevărat că nu închiriez utilaje, ca alţii şi nu concesionez terenuri. Dacă deranjez că îmi văd de treaba mea, asta este”, a declarat liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.